Om bloggen

om-bloggen

Denna bloggs huvudsakliga funktion är att fungera som en trogen och tålamodig lyssnare  som jag kan dela mina största passioner med. Det hela började med att min sambo tröttnade på samtalsämnen som smala slipsar, gamla kostymer och min stadigt växande rädsla för mal, och rådde mig istället om att börja skriva en blogg.

Då jag i nuläget pluggar journalistik på Södertörns högskola och behöver träning i att skriva på svenska, såg jag möjligheten till att döda två fåglar med ett stenkast (eller hur ordspråket gick?), vilket resulterade i ”Old suits and New games”

För den som undrar är jag en 25 år gammal norsk kille som bor i en liten etta på Södermalm i Stockholm som jag delar med min käresta Katarina, en senapsgul Malmsten-soffa och över 70 st vintage-kostymer…

Jag har som du kanske förstår en brinnande passion för 50- och 60-talsmode, interiördesign, musik och film. Jag är självklart också präglad av min egen tid, därav mitt intresse för tv-spel och detta kommer att visa sig i mina inlägg.

Om du delar någon av mina intressen hoppas jag att kunde roa dig med mina texter. Hör av dig ifall du behöver hjälp att hitta en perfekt retro-kostym eller vill ha tips på hur du klarar av Mafia III med alla underbossar kvar på laget.

Trevlig läsning!

kristian

 

Annonser